Commanderij College
Zoeken


  Foto's gala en diploma-uitreiking eindexamenkandidaten

  De examens zijn voorbij, de schoolcarrière zit erop voor de eindexamenkandidaten van het Commanderij College. Dat is dan ook reden voor een feestje! Daarom wordt er na afloop van de examens een galabal gehouden en worden de diploma's uitgereikt. 

  Speciaal voor deze gelegenheid arriveren de leerlingen in bijzondere voertuigen en hebben ze allemaal een prachtige outfit aangeschaft. Het Commanderij College maakt foto's tijdens deze gelegenheden. Je kunt ze op deze pagina bekijken en downloaden. 

  Privacy
  We proberen altijd de meest actuele foto's op de website te plaatsen. Daarnaast gebruiken wij foto's ook voor verschillende publicaties, zoals de schoolgids. Ben jij het niet eens met een gepubliceerde foto? Stuur dan een mailtje naar communicatie@commanderijcollege.nl. 

  Volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) moet er voor publicatie van foto's of film altijd toestemming zijn van de ouder(s)/verzorger(s) of van de leerling zelf, als die ouder is dan 16. Tijdens het galabal en de diploma-uitreikingen worden er door medewerkers en leerlingen foto's gemaakt. Dit maakt het in de praktijk onmogelijk om in alle gevallen van te voren toestemming te vragen. Als een leerling aangeeft dat hij of zij niet gefotografeerd wil worden, dan moet dat worden gerespecteerd.  

  Aangeleverde foto's en film worden alleen op de door ons beheerde kanalen geplaatst, na een zorgvuldige screening. Voor elders gepubliceerde foto's of film kunnen wij als school geen verantwoordelijkheid nemen. 

  Search Tags